El BITLLET REGAL de vol en globus

Bitllet regal vol en globus

Qué és?

El BITLLET REGAL és un bono per un vol amb globus aerostàtic, vàlid per 1 any amb data oberta. Permet oferir a algú la possibilitat de viure aquesta experiència inoblidable, i al beneficiari la llibertat de triar el moment que millor li convingui. És un regal ideal per un aniversari, una sorpresa, un regal de Nadal, un regal per Reis, un regal per Sant Valentí, un incentiu d’empresa i molt més.

Avantatges del BITLLET REGAL :

- El BITLLET REGAL té una validesa d’un any a partir de la data de compra.
- Llibertat d’oferir-lo a una persona o grup de persones sense compromís.
- Data de vol lliure: no és necessari reservar una data de vol en el moment de comprar el bitllet regal, el beneficiari ens trucarà per a combinar-ho amb nosaltres.
- Hi ha 2 formes de rebre el bitllet regal: per mail (format PDF llest per a imprimir) o per correu postal. Si ho demanes per correu electrònic, ho rebràs el mateix dia !
- Possibilitat de personalitzar-ho amb un missatge.

Com funciona?

Després de haver comprat i ofert el bitllet regal, el beneficiari tan sols ha de contactar-nos per a combinar una data de vol al lloc indicat i gaudir de l’experiència. Les dades de contacte estan dins el bitllet regal.

Comprar i oferir un BITLLET REGAL :

Per a comprar un BITLLET REGAL de vol en globus, és molt simple :

1. Triar l’opció de vol en globus que vols oferir.
2. Sol.licitar el bitllet regal : pots trucar-nos per telèfon o sol·licitar-ho a través del formulari de sol•licitud de reserva i seleccionar l’opció « bitllet regal » i la forma d’enviament (E-mail o correu postal).
3. Oferir-ho : rebràs el BITLLET REGAL i les informacions pràctiques en menys de 24 hores, llest per a oferir-lo al beneficiari.

Les nostres ofertes de vol en globus per Catalunya :
Tornar a dalt