Formalitza la teva comanda en línia

Regalar un vuelo

Si us plau, omple el formulari de sol•licitud de reserva següent. Al validar-lo, t’enviarem una copia a la teva adreça de correu electrònic. Després, tractarem la teva sol•licitud en menys de 24 hores. Per a sol•licituds d’última hora, contactar-nos per WhatsApp © (+34) 666 424 177.

INDICA LA FORMULA DE VOL EN GLOBUS

Adults
Nens (6-12 anys)
Tipus de vol
Trasllat des de Barcelona

REGALA UN TIQUET DE VOL o RESERVA UNA DATA

Opció 1 Vull oferir un BITLLET REGAL
1 ticket PDF amb data oberta

Triï aquesta opció si vols oferir com a regal, un vol en globus amb data oberta vàlid 1-any. Es pot personalitzar-ho amb un missatge i t'ho enviem per e-mail amb la teu confirmació.

Opció 2 Vull oferir la CAIXA REGAL BALLOONING
amb 1 ticket regal amb data oberta

Triï aquesta opció si vols oferir l'experiència amb una caixa regalo "de disseny" que inclou 1 targeta regalo amb data oberta i un llibret fotogràfic que il·lusionarà l'obsequiat. Te l'enviem per correu.

Opció 3 Reservar una data Triï aquesta opció si vols reservar un vol per a una data en concret i rebre per e-mail la teva confirmació amb les informacions pràctiques para quedar.

DADES DE CONTACTE del comprador

Soc
Nom *
Cognoms *
E-mail *
Indicar un e-mail vàlid per rebre la teva confirmació.
Telèfon mòbil *
exemple: +34 666 424 177
Idioma per a comunicar
Indicar l’idioma en el que vols comunicar.
Els teus comentaris
Indica aquí qualsevol
altra informació o requisit
  Esborrar totes les dades
   
Acepto les Condicions Generals de BALLOONING.
   
VALIDAR EL FORMULARI :

Nota : els camps marcat amb un « * » són imprescindibles per a establir la teva sol•licitud.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES : t'informem que les dades que ens facilitis seran tractats per BALLOONING SL que tractarà les dades per a gestionar i donar resposta a les sol·licituds d'informació, queixes i suggeriments remesos a BALLOONING SL. En aquest sentit, t'informem que la base legal d'aquests tractaments és l'interès legítim de BALLOONING SL a donar resposta a les comunicacions rebudes. Així mateix, t'informem que no se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercir la resta de drets, com s'explica en la informació addicional que podràs consultar en la Política de Privacitat de BALLOONING SL.