El vol TRAVESSA dels PIRINEUS

vol en globus, travessa del pirineu

Particularitats d’aquest vol en globus

Probablement un dels més impressionants i inoblidables vols que es puguin realitzar a la vida : una travessa en globus per sobre dels cims nevats dels Pirineus, acabant pel sobrevolo de la Catalunya Central abans d'aterrar. És un espectacle de llarg recorregut que dura unes 3 hores. Pujarem a diverses altures per a buscar els vents adequats, entre 2.000 i 4.000 metres, però també volarem a baixa altura per a contemplar la naturalesa silvestre. A més, durant el vol el pilot us explicarà les bases de la navegació aèria, l'ús d'un GPS, la radiocomunicació, amb el motiu de fer-vos participar al viatge. S’aprofitarà el viatge per a menjar i hidratar-se durant el passeig. La veritat, aquest vol és una aventura total !

Descripció de l'activitat

El Programa

L'activitat comença de matinada amb la recollida dels passatgers al punt de trobada. A continuació, i si ho desitgen, els passatgers poden col•laborar en els preparatius : el muntatge i després l'inflat del globus. De seguida, ens enlairem per a un vol de més de 3 hores. El rumb ens ho marca el vent del Nord. Finalitzem el viatge amb l'aterratge i la recollida del globus per l'equip de rescat. Celebrem l'experiència al mateix lloc de l'aterratge brindant amb cava i un esmorzar. Finalment, es lliura a cada passatger un diploma personalitzat signat pel pilot del globus, abans de tornar en 4x4.

Dies d’activitat

El vol de travessa dels Pirineus en globus només es realitza a l'hivern, a partir de primers de desembre fins a finals de març. Es pot realitzar qualsevol dia de la setmana, caps de setmana i alguns dies festius.

Horaris i Durada total de l’activitat

S'opera un sol vol al dia i al matí, poc després de l'alba. A l'hivern comencem a les 7.30 del matí. L'activitat són 6 hores en total, incloent un vol de més o menys 3 horas amb una hora mes per al retorn al punt de sortida.

Galeria de fotos

Locatlizació de l’activitat

El punt de sortida per al vol de travessa es situa a alguns quilòmetres de la frontera Franco-Espanyola, a la Cerdanya. Segons les condicions meteorològiques, es triarà un punt d'enlairament adequat dintre de la comarca per a optimitzar el vol en globus.

Globus Cerdanya Pirineo Oriental

Situació : Pirineu Oriental / La Cerdanya / Puigcerdà, Alp, Prats, Bellver de Cerdanya.
Punt de trobada : a l'Aerodróm de la Cerdanya o el Hotel Bon Repos.
Per a venir en cotxe : 8 km / 10 min des de La Molina. 28 km / 30 mn des de Font Romeu. 150 km / 2h des de Barcelona. 70 km / 1h des de Andorra. 110 km / 1h40 des de Perpinyà. 180 km / 2h20 des de Toulouse.

Informacions pràctiques

Capacitat dels globus aerostàtics

Tenim una flota de 6 globus aerostàtics amb capacitat diferent. Segons model, poden pujar en la cistella fins a 4, 6 o 8 passatgers més el pilot. Segons el nombre de passatgers i el tipus de vol a realitzar, traiem un o diversos globus que volen tots junts.

Bones condicions meteorològiques per a volar

Es tracta d’una activitat que depèn directament del temps. Es pot realitzar un vol en globus únicament amb vents fluixos i sense pluja. En cas de cancel•lació per condicions meteorològiques desfavorables, es concretaria una altre data de vol.

Roba recomanada

Aquest vol es realitza a gran altitud el que suposa temperatures baixes. És necessari anar ben abrigat, dur guants i ulleres, així com crema de protecció solar.

Informació Sanitaria i Securitat

Ès important estar en bon estat de salut el dia del vol i abstenir-se de beure alcohol des del dia anterior. Durant el vol, és convenient hidratar l'organisme bevent sucs de fruites i aigua. Els nostres pilots són professionals, formats per a gestionar un vol en globus de llarga durada i a gran altures. Sempre es durà a bord un estoig de primers auxilis, flassades protectores i tot l'equip necessari per a la navegació aèria.

Limitacions

El viatge en globus és molt segur, però amb la finalitat de no fer córrer cap risc als nostres passatgers desaconsellem l’activitat a dones embarassades i nens menors de 6 anys.

Opcions per a Regalar l'experiència amb data oberta

Oferim 2 opcions per a regalar un vol en globus, el BITLLET REGAL que rebràs el mateix dia per correu electrònic, i la CAIXA REGAL que pots recollir en la nostra oficina o rebre-la per Correus per un petit cost extra.

Opció 1 : oferir un BITLLET REGAL amb data oberta

Bitllet regal vol aventura en globus

El BITLLET REGAL permet regalar el vol amb globus amb data oberta. És la millor opció per a deixar els beneficiaris decidir de la data de vol que més els convé. A més, el bitllet regalo és vàlid 1 any, és personalitzable amb un missatge personal i el pots rebre per E-mail el mateix dia.

Opció 2 : oferir una CAIXA REGAL BALLOONING

Bitllet regal vol aventura en globus

La CAIXA REGAL BALLOONING ha arribat ! És el format ideal per a regalar l'experiència d'un vol en globus. La caixa conté una targeta regal corresponent a la formula de vol triat i un llibret fotogràfic de 20 pàgines que presenta l'activitat. Es pot rebre-la per correu postal o servei de missatgeria "express".

Preus per a volar en globus

Proposem preus variables segons el nombre de participants que s'atreveixen a viure la travessa dels Pirineus. El participant decideix la configuració de vol que li interessa : al tenir 2 participants ja podem organitzar i operar el vol de travessa ; al tenir un mínim de 4 participants, operarem en un globus amb més capacitat i amb això podem oferir un preu més reduït.

Preus i Opcions

Vol TRAVESSA dels PIRINEUS en globus Preu (1)
2 ADULTS en vol PRIVAT 500 x adult
4 a 6 ADULTS en vol PRIVAT 450 x adult
Opció CAIXA REGAL enviada per Correus +15
Opció BITLLET REGAL enviat per Email Gratis

(1) Preu per persona, en vigor desde el 02-04-2024.

Nota important: des de Novembre 2023, proposem vols Privats únicament per a realitzar la Travessa dels Pirineus. Continuarem programant les persones en possessió d'un bitllet regal emès abans de Novembre 2023 per fer la travessa en configuració vol Compartit.

El preu inclou

- Organització del vol, equip humà (pilot+equip) i material necessari.
- Assegurança de responsabilitat civil en acord amb la normativa Europea Nº785/2004.
- La preparació i muntatge del globus.
- El vol d’una duració aproximada de 3 hores per sobre els Pirineus Catalans.
- Sucs de fruites i aigua durant el vol.
- L'aterratge amb recuperació del globus i dels seus passatgers per l'equip de rescat.
- Esmorzar típic Català en una masia després del vol.
- Celebració de l'esdeveniment amb una copa de Cava i lliurament del certificat de vol.
- Retorn en 4x4.

I també ... el VOL AVENTURA 2 HORES en globus

Vol en globus Pirineus

El vol de travessa dels Pirineus s'opera només els mesos de Desembre, Gener, Febrer i Març. Proposem un vol molt similar a aquest que cridem VOL AVENTURA en globus. És operatiu tot l'any, té una durada de 2 hores, se sobrevola els Pre-Pirineus Catalans i es tria el lloc d'enlairament segons previsió meteo.

Veure el detall del vol

Reservar / Regalar un vol en globus

Per a gaudir de l’activitat o regalar-la, proposem les següents opcions : sol·licitar un bitllet regal amb data oberta, demanar disponibilitat i reservar una data per a un vol en globus amb el formulari de reserva, o si us estimeu, escriure’ns un WhatsApp o Email :

Regalar un vol amb data oberta Tiquet de vol
Reservar un vol Reserva una data

Horari d'atenció al client 10h-18h de dilluns a dissabte.

Per WhatsApp © (+34) 666 424 177
Per E-mail vuelo@ballooning.es

 

Tornar a dalt